Overzicht twintig nationale parken

Bezoekersinformatie
 

Genieten van natuur en cultuurhistorie

In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is veel ruimte voor rustige vormen van recreatie. U kunt gebruik maken van een uitgebreid netwerk van wandel-, fiets- en ruiterroutes.

 

Met de vele landhuizen en kastelen, de beschermde dorps- en stadsgezichten (Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, Rhenen en Zeist), de buitens en parken van de Stichtse Lustwarande, de tabaksschuren en schaapskooien is er ook voor de cultuurliefhebber veel te zien.

 

Natuurlijk!Doen

 

Haal meer uit de natuur met de Nationaal Park Pas - Utrechtse Heuvelrug

Geniet nog meer van het prachtige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug met de Nationaal Park Pas. Een voordeelpas waarbij u ook nog eens bijdraagt aan het onderhoud en de ontwikkeling van het Nationaal Park. De Nationaal Park Pas kost slechts € 25 per jaar en is geldig voor twee personen. 

 

Nationaal Park Pas biedt voordeel

Met de Nationaal Park Pas krijgt u 10% voordeel bij vele horeca-adressen en andere groene ondernemers in en rond het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De pas is te gebruiken bij restaurants, hotels, Bed & Breakfasts, theetuinen, bungalowparken, boerderijterrassen en andere aanbieders van natuurbeleving, streekproducten en groen vervoer. De kosten van de pas heeft u er dus al snel uit.

 

Draag uw Nationaal Park een warm hart toe

Samen met u houden wij het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in stand. De bouw van ecoducten, die de weg hebben vrijgemaakt voor het edelhert, is daar een mooi voorbeeld van. Door afnemende subsidies is uw steun meer dan welkom. Als pashouder draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en het onderhoud van het Nationaal Park. Zodat u kunt blijven genieten van dit unieke natuurgebied.

 

Vraag nu uw Nationaal Park Pas aan

De pas aanvragen gaat heel eenvoudig via www.nationaalparkpas.nl. Uw Nationaal Park Pas heeft u dan snel in huis.

 

De Nationaal Park Pas, ook leuk om te geven

Met de Nationaal Park Pas kunt u ook anderen laten genieten van dit prachtige natuurgebied. Een groen cadeau waar iedereen blij van wordt.

 

Meer toeristische informatie

Meer informatie over bijvoorbeeld verblijfsaccommodaties, horecagelegenheden, arrangementen en diverse activiteiten op de Utrechtse Heuvelrug vindt u via:
> www.uitindeheuvelrug.nl 
www.vvvheuvelrug.nl
> www.utrechtseheuvelrug.com

Nieuws

20-03-2015
Vanaf medio april wordt de Nationaal Park Pas - Utrechtse Heuvelrug geïntroduceerd. Deze pas biedt vele voordelen voor recreanten en draagt... lees verder
20-03-2015
De subsidies voor nationale parken staan onder druk. Het zou zonde zijn als bezuiniginen ten koste gaat van de natuur, bijvoorbeeld op de... lees verder
10-02-2015
2015 staat bol van de afwisselende wandelingen, presentaties en workshops op landgoed Den Treek-Henschoten. Een enthousiaste groep Treeker... lees verder
 

Kalender

11-04-2015
Wilt u ook iets meer leren over de natuur en houdt u ervan om in de buitenlucht te genieten van wat de natuur te bieden heeft? Volg dan een... lees verder