Home   ›   Doen   ›   Activiteiten   ›   details

Voorstelling 'De Wolkenfabriek' in CultuurHoek Driebergen

24
OKT

De Wolkenfabriek is een prachtige voorstelling van Laros & De Jong Beeldmakerij voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Elke avond luistert Willy, de wolkenmaker, naar het weerbericht om zo te weten te komen welke wolken hij de lucht in moet sturen. Morgen wordt het een mieters mooie dag en is er geen wolkje aan de lucht! Willy heeft dus eindelijk weer eens dagje vrij. Maar wat gebeurt er als Wolly, de weerkip, toch per ongeluk wat wolkenknopjes indrukt?

De voorstelling wordt gespeeld aan de hand van een levensgroot pop-up boek, waarvan elke omgeslagen bladzijde een nieuwe wereld laat zien. Een lust voor het oog vol vondsten en verrassingen, die kreten van bewondering en verwondering ontlokt en het publiek moeiteloos meevoert in de wolkenwereld.

Over Laros & De Jong Beeldmakerij 
Laros & De Jong Beeldmakerij staat garant voor prachtig visueel theater met een duidelijke verhaallijn. Het theatergezelschap zoekt steeds nieuwe artistieke en beeldende vormen om verhalen aan het publiek te laten zien, waarbij ook wordt onderzocht hoe moderne technologie figurentheater kan versterken. In april 2015 zijn de talentvolle jonge theatermakers één van de winnaars van de Van Gogh Pitch van het Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch.

Graag vooraf kaarten bestellen via de website of per telefoon.

Kenmerken
zaterdag 24 oktober
van 15:00 tot 15:45
Engweg 14
3972 JH
Driebergen