Laat je inspireren

Home   ›   Heuvelrugtuin   ›   Laat je inspireren

Inspiratie voor jouw Heuvelrugtuin


Jouw Heuvelrugtuin kan anderen inspieren om ook aan de slag te gaan en van hun eigen tuin een stukje Nationaal Park te maken. In de deelnemende gemeente worden verschillende voorbeeldtuinen gerealiseerd, maar er zijn ook bewoners in en rondom Nationaal Park Utrechtese Heuvelrug die al een Heuvelrugtuin hebben en jou kunnen inspireren. Daarnaast wordt er een online webinar-serie ontwikkeld, waarbij je tijdens iedere aflevering meer te weten komt over een onderwerp van de checklist.

 

Zet jouw Heuvelrugtuin op de kaart
Heb jij al een Heuvelrugtuin? Dan kun je deze hieronder aanmelden. Jouw Heuvelrugtuin komt dan op een kaartje welke we (bij voldoende aanmeldingen), zichtbaar zullen maken op onze website.

5 bewonersavonden
5 bewonersavonden
InschrijvenEr staan 5 online bewonersavonden op de agenda over verschillende onderwerpen van de Heuvelrugtuinen-checklist.
Meld jouw Heuvelrugtuin aan
Meld jouw Heuvelrugtuin aan
AanmeldenIs jouw tuin een Heuvelrugtuin? Of hard op weg om er één te worden? Meld deze dan aan en ontvang een leuke tuinattentie.

Ambassadeurs

Inspiratie kun je ook halen bij een van onze Heuvelrugtuin-ambassadeurs. Zij geven tips over de aanleg van jouw Heuvelrugtuin en helpen je bij het nemen van de juiste stappen. Samen met onze ambassadeurs realiseren we nog meer Heuvelrugtuinen. Zij hebben heel veel kennis over de natuur of delen hun ervaring omdat ze zelf een Heuvelrugtuin hebben (aangelegd). Maak hier kennis met een van onze ambassadeurs.

 

Lokale vrijwilligersgroepen

Bij lokale vrijwilligersgroepen is ook heel veel kennis over Heuvelrugtuinen aanwezig. Wil je graag contact met een van deze vrijwilligersgroepen? Dan horen we dit graag. Neem contact met ons op via: a.vanden.berg@nmu.nl