28 augustus 2017

28 sept | Ontbijtbijeenkomst voor (recreatie) ondernemers NPUH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als gastheer of gastvrouw van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug neem jij je gasten mee in jouw ervaringen. Je weet ze te boeien met verhalen over de Heuvelrug, geeft ze tips over wat er te zien en te doen is en verwijst ze naar de mooiste plekken. Daarom delen we met jullie graag onze PRIMEUR: de uitkomsten van het onderzoek naar bezoekers van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH). Ben je gastheer of gastvrouw van NPUH of voel je je als ondernemer betrokken bij de Heuvelrug? Graag nodigen we je uit voor de ontbijtbijeenkomst Gastheer van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op donderdag 28 september a.s.

 

Hoe ervaren bezoekers de Heuvelrug? Weten ze dat er een Nationaal Park is? Waar kennen ze de Heuvelrug van en wat komen ze er het liefste doen? Het bureau voor Ruimte & Vrije Tijd ging de afgelopen maanden voor het Nationaal Park op onderzoek uit. Op 28 september presenteren we de belangrijkste resultaten. Ook brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond gastheerschap.

 

Je gaat niet alleen luisteren. Tijdens de ronde tafel gesprekken pakken we drie opvallende resultaten uit het onderzoek om met jou te bespreken. Wat kunnen we doen om dit punt te verbeteren? Wat kun jij hier als ondernemer mee, welke aanknopingspunten zie je?

 

Laat ons weten of jij er ook bij bent en we zetten een ontbijtje voor je klaar! Ga naar deze link om je aan te melden.

 

Wietske Fousert (IVN Utrecht), Laura van de Rijke (Regionaal Bureau voor Toerisme) en Janine Caalders (Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug) verwelkomen je graag op donderdag 28 september!

 

Programma

8.30 uur Inloop met ontbijt

9.00 uur Welkomstwoord

9.10 uur IVN over de nieuwe cursus Gastheer van NPUH en een kijkje in de keuken bij een collega-gastheer.

9.30 uur Presentatie resultaten onderzoek naamsbekendheid en imago Utrechtse Heuvelrug

10.15 uur Ronde tafel gesprekken: praat mee over de positionering van het Nationaal Park en deel jouw ambities als gastheer / gastvrouw van de Heuvelrug!

11.30 uur Centrale afronding

11.45 uur 12.45 uur Optionele excursie in NPUH

 

Meld je nu hier aan

 

Locatie: RCN Het Grote Bos in Doorn

Voor vragen kun je mailen naar: nputrechtseheuvelrug@ivn.nl

 

Op 26 oktober start er weer een cursus Gastheer van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

De cursus Gastheer van het Landschap leidt recreatie-ondernemers op om hun gasten beter te kunnen informeren over het landschap, de natuur en de eigen omgeving. Zo maken zij het verblijf van hun gasten én het gebied aantrekkelijker. Hiermee onderscheiden bedrijven zich als duurzame onderneming met aandacht voor natuur en landschap en als enthousiaste ‘Gastheer van het Landschap’. Deze cursus is nu in de regio van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vier keer georganiseerd en heel goed ontvangen door de deelnemers / bedrijven. Op 26 oktober gaat er weer nieuwe cursus van start. Ben jij nog geen gastheer of heb je collega's die deze cursus ook willen volgen? Laat het ons weten via: nputrechtseheuvelrug@ivn.nl of de aanmeldlink en ontvang alle info.