10 februari 2015

Ook in 2015 wandelingen en presentaties op Landgoed Den Treek

2015 staat bol van de afwisselende wandelingen, presentaties en workshops op landgoed Den Treek-Henschoten. Een enthousiaste groep Treeker vrijwilligers en leden van de familie De Beaufort hebben een jaarvullend programma samengesteld.

 

Van lammetjes knuffelen tot hedendaagse fotografie

Zo is er elke maand een Treeker wandeling met mooie verhalen en prachtige plekken in het hart van het landgoed. Maar er is veel meer. Knuffelen met lammetjes voor de kinderen, een midzomernachtwandeling, natuurwandelingen in drie bijzondere natuurgebieden van het landgoed en presentaties over jachtritten en Kerst bij De Beauforten. Ook wordt twee keer een workshop gehouden over fotografie op het landgoed met historische en hedendaagse kiekjes van het gebied en van de mensen die er woonden.

 

Aanbod en aanmelding

Zie de Activiteiten of kijk op de website van het landgoed: www.dentreekhenschoten.nl bij ‘Agenda 2015’. Wacht niet te lang met reserveren, want de belangstelling is groot en de beschikbaarheid is beperkt. De opbrengsten van de wandelingen en presentaties worden besteed aan projecten op het landgoed, zoals bankjes voor bezoekers.