07 juni 2018

RTV Utrecht gaat op zoek naar de mooiste plekken in de regio


Vanaf zondag 10 juni zendt RTV Utrecht het derde seizoen van het televisieprogramma Mijn Mooiste Plek uit. In de zesdelige televisieserie nemen kijkers presentatrice Evelien de Bruijn mee naar hun mooiste plek in de provincie Utrecht. Dit levert verrassende ontmoetingen op met bijzondere mensen in de prachtigste landschappen die de regio rijk is. Naast de bezoeken aan diverse gebieden en landschappen in onze regio is in iedere aflevering ook een boswachter te zien. Zij laten via een vlog delen van natuurgebieden zien die niet altijd open zijn voor het publiek!

 

Mijn Mooiste Plek laat zien hoe prachtig de natuur in onze regio is en wat er allemaal te doen is wandelend of per fiets. Ook voor een gezellig dagje uit met de kinderen. De afleveringen zitten dan ook bomvol met inspirerende tips om eropuit te gaan!

 

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug & Gastheren van het Landschap

Natuurlijk zien we Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ook weer terug in Mijn Mooiste Plek. In de eerste aflevering op 10 juni brengt Evelien de Bruijn een bezoek aan het Leersumse Veld. Zondag 15 juli sluit Mijn Mooiste Plek af met de persoonlijke tips van drie Gastheren van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Kijken dus!

 

De serie is mede mogelijk gemaakt door: provincie Utrecht, kfHein fonds, Staatsbosbeheer, Recreatie Midden-Nederland en IVN.

 

Mijn Mooiste Plek is vanaf 10 juni tot en met 15 juli iedere zondag en zaterdag daarna te zien op RTV Utrecht. Ook is het programma terug te kijken via rtvutrecht.nl/gemist. Meer informatief over het programma en uitgaanstips zijn te vinden op www.rtvutrecht.nl/plek

 

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.