16 maart 2017

Vrijwilligers & belangengroepen praten mee over gebiedsvisie Heuvelrug

 

 

Heeft u ideeën over de kansen en aandachtspunten voor de ontwikkeling van de Heuvelrug? Wat kan het Nationaal Park voor u of uw organisatie betekenen? Hoe wilt u zelf bijdragen? Over deze vragen gaan de drie gebiedsavonden over het Nationaal Park Heuvelrug. Deze avonden zijn bedoeld voor betrokken vrijwilligers, belangen- en gebruikersgroepen. Uw kennis en ervaring is meer dan welkom en u en uw achterban zijn dan ook van harte uitgenodigd op één van onderstaande momenten:

Gebiedsavond Regio Heuvelrug Zuid (Neder-Rijn tot A12)

Datum en tijd: Wo 15 maart 2017, 19:00 - 22:00

Locatie: Buitenplaats Amerongen

 

Heuvelrug Noord (Provinciegrens tot Gooimeer)  

Datum en tijd: Do 23 maart 2017, 19:00-22:00

Locatie: Gasterij Stadzigt, Naarden


Heuvelrug Midden (A12 tot provinciegrens)

Datum en tijd: Wo 29 maart 2017, 19:00-22:00

Locatie: Woudschoten, Zeist


Programma
Tijdens het eerste deel van de avond praten we u bij over het proces om te komen tot één Nationaal Park. In het tweede deel presenteren we de ambitiekaarten die we samen met gebiedspartijen hebben ontwikkeld voor de thema’s natuur & water, landschap & cultuurhistorie en recreatie, toerisme & beleving. Deze kaarten willen we graag aanvullen met uw lokale kennis en ideeën.

Aanmelden
U kunt zich via deze link.

Samen op weg naar één Nationaal Park
U heeft er vast al van gehoord en/of over gesproken: sinds vorig jaar werken de provincies Utrecht en Noord-Holland, gemeenten, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samen om te komen tot één Nationaal Park, van Gooimeer tot Grebbeberg. Voor ons is dit de beste manier om dit bijzondere gebied voor de toekomst te beschermen en te ontwikkelen.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Irma Bakkers, coördinator cluster gebiedsontwikkeling: bakkers@utrechtslandschap.nl, 06-51241624.