Kom in beweging voor de natuur

Home   ›   Over NPUH   ›   Heuvelrugalliantie

Heuvelrugalliantie:
Kom in beweging voor de natuur

Veel vrijwilligers, bedrijven, overheden en andere organisaties op de Utrechtse Heuvelrug zetten zich in voor natuur, landschap en erfgoed. Dat is belangrijk, want er is veel inzet nodig om natuur en erfgoed voor de toekomst te behouden en verder te ontwikkelen. Stichting Nationaal Park Utrechtse wil graag zichtbaar maken wat er allemaal al gebeurt, én wil graag meer partijen stimuleren om ook de handen uit de mouwen te steken. Zo wordt het Nationaal Park een beweging, waar iedereen een bijdrage aan kan leveren.
 

De Heuvelalliantie brengt het draagvlak voor natuur, landschap en erfgoed op de Heuvelrug bijeen, maakt het zichtbaar en versterkt het. We zien de beweging als een groeiende groep initiatiefnemers en mee-werkers, die letterlijk of figuurlijk de handen uit de mouwen steken. Stichting Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug wil die beweging ondersteunen en waar nodig of wenselijk mee helpen organiseren, de initiatiefnemers zijn en blijven leidend.

 

Doe ook mee: sluit je aan bij de Heuvelrugalliantie

Dit najaar willen we een eerste stap zetten. Onder het motto ‘geef het stokje door’ vragen we mensen die actief zijn om een kort filmpje in te sturen dat duidelijk maakt waar ze zich voor inzetten en welke bijdrage ze leveren. Zet jij of jouw organisatie zich ook actief in voor natuur, landschap en/of erfgoed op de Utrechtse Heuvelrug? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wat moet je doen om deel te nemen?
Maak een filmpje van ongeveer 1 minuut waarin je vertelt waar je je voor inzet, welke bijdrage je levert, wat je nodig hebt om je initiatief te doen slagen. Stuur dit filmpje naar communicatie@np-utrechtseheuvelrug.nl. Als je dit doet vóór 20 oktober, wordt jij misschien wel uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Heuvelrug-manifestatie op 29 oktober in Zeist. Onder de inzenders verloten we bovendien een mooie prijs.