Streekproducten: doe mee aan het onderzoek


In en rond Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug zijn veel ondernemers met streekproducten. Ben jij producent van een streekproduct, die afkomstig is uit de omgeving van de Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug? Doe dan mee aan het onderzoek.

 

In een prachtige omgeving als de Utrechtse Heuvelrug, worden prachtige producten geproduceerd. Ook wel streekproducten genoemd. Deze producten verdienen een podium. We kennen alleen nog lang niet al deze producten of de producenten. Een stagiair van Hogeschool Van Hall Larenstein brengt in opdracht van de Stichting Nationaal Park en gebiedscoöperatie O-gen in kaart om welke producten het gaat en hoe de producenten geholpen kunnen worden om ze beter aan de man te brengen.

 

Ben jij producten van een streekproduct? Vul dan de online vragenlijst in. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten. In deze vragenlijst krijg je ook de mogelijkheid om aan te geven of je open staat voor een telefonisch interview. In dit interview worden een aantal verdiepende vragen gesteld. Gezien de Corona-maatregelen vinden alle interviews uitsluitend online of telefonisch plaats.

Doe mee aan het onderzoek