Home   ›   Doen   ›   Activiteiten   ›   details

Dauwtrappen in het Amerongse Bos

30
MEI

Er zijn twee wandelingen; de eerste wandeling voor actieve wandelaars start om 6.00 uur, de tweede wandeling  voor (groot)ouders met kinderen start om 7.00 uur. De groepen zullen onder leiding van een gids over bosrijke paden lopen en de ontwakende natuur op een speciale wijze ervaren. Rond 9.00 uur zijn alle wandelaars terug bij de Tabaksschuur, waar voor iedereen een welverdiend ontbijt klaar staat. Honden mogen aangelijnd mee.

De start is vanaf het infocentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8  in Amerongen. De parkeerplaats vindt u door de borden Groene Entree te volgen en te parkeren op sportpark de Burgwal. Vandaar is het 150 meter lopen naar de start bij het infocentrum .

Deelnemers moeten zich via de knop reserveren opgeven op de website van Utrechts Landschap:

www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/detailpagina/75736

 

Let hierbij op dat u zich aanmeldt voor het juiste aanvangstijdstip dus: om 6.00 uur voor actieve wandelaars, om 7.00 uur voor (groot)ouders met kinderen.

Na aanmelding ontvangt iedere deelnemer een bevestiging. Het aantal deelnemers is voor beide wandelingen beperkt tot  20 personen. In verband met de voorbereidingen sluit de aanmelding dinsdagavond 28 mei om 22.00 uur.

Kosten voor deelname aan de wandeling met ontbijt bedragen € 5,00 per pp; kinderen tot 12 jaar betalen € 2,50 . Aan houders van de beschermerspas van Utrechts Landschap wordt op vertoon van de pas €1,00 korting gegeven . Voor juniorbeschermers is op vertoon van de pas de wandeling gratis. De kosten kunnen ter plaatse voor aanvang van de wandeling worden voldaan.

Het aantal plaatsen is beperkt, voorkom dus teleurstelling en meld u vroegtijdig aan.

Kenmerken
donderdag 30 mei
van 06:00 tot 09:00
van 07:00 tot 09:00
Veenseweg 8
3958 ET
Amerongen