Home   ›   Doen   ›   Activiteiten   ›   details

De Geheimen van Landgoed Maarsbergen

10
JUL

U wordt meegenomen op een spannende reis die begint rond 1134  met ridder Fulco die door een bijzondere en bloedstollende gebeurtenis Maarsbergen afstaat aan de kerk. Vanaf de woeste gronden in de middeleeuwen leeft u mee met met stoere ridders, pachters en plunderaars naar de periode vanaf  de 17e eeuw vol pracht en praal, mooie rijtuigen en jonkheren met bijzondere hobby’s en spannende avonturen. 

Na vele hilarische, ontroerende en opzienbarende momenten komen we aan op het landgoed van nu, dat steeds vaker de poorten openzet voor publiek tijdens kleinschalige en grotere evenementen. De spectaculaire show op 10 juli wordt een unieke culturele avond waar alles en iedereen samenkomt, en u kunt daar ook bij zijn!

De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en vindt plaats op woensdag 10 juli van 19.00 -21.00 uur. Het terrein is goed bereikbaar met fiets en auto (parkeerkaart  € 4,-). Gereduceerde toegangsprijs in de online voorverkoop tot 1 mei is slechts € 6,- per persoon (* excl ticket en administratiekosten), na 1 mei € 7,50 en aan de poort op 10 juli  € 10,-. Tijdens de speciale actieweken van 6 april tot 1 mei kunt u zelfs een familieticket voor 4 personen kopen voor de prijs van 3!  Ga naar www.eec-maarsbergen.comen bestel snel uw kaarten. Zorg dat u er snel bij bent want deze geweldige avond wilt u niet missen! Vrienden van het Landgoed krijgen 2 kaarten gratis. 

 

Voor tickets en meer informatie zie: http://www.landgoedmaarsbergen.nl/pg-23779-7-127015/pagina/evenementenculturele_avond_10_juli.html

Kenmerken
woensdag 10 juli
van 19:00 tot 21:00
Maarnsegrindweg 30
3953 LW
Maarsbergen