Home   ›   Doen   ›   Activiteiten   ›   details

Heuvelrug Tweedaagse

30
AUG

In het weekend van 28 en 29 augustus 2021 vindt de Green Race Heuvelrug Tweedaagse plaats.

Een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! Ook dit evenement van Green Race is in én voor de natuur!

Er zijn twee mooie routes uitgezet. Beide dagen starten we vanaf  Vakantiepark Bonte Vlucht tussen Leersum en Doorn. De ene dag vertrekken we in oostelijke en de andere dag in westelijke richting. Er kan gekozen worden voor de afstand van 10, 20 of 40 km. Als je maar één dag mee kunt lopen, kun je dat bij het inschrijven aangeven.

Tijdens de wandeling passeren we enkele horecagelegenheden waar je naar eigen wens en voor eigen rekening een pauze moment kunt inlassen.
Bij de start en finish wordt gezorgd voor de nodige gezelligheid en sfeer om nog even na te praten met andere wandelaars en supporters. Uiteraard wordt dan ook het bedrag bekend wat met deze Heuvelrug Tweedaagse wordt geschonken aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Starttijden:
40 km: 8.00 uur (uiterlijk 9.00 uur)
20 km: 9.00 uur (uiterlijk 10.30 uur)
10 km: 10.00 uur (uiterlijk 12.00 uur)
Finishen kan tot 18.00 uur!

Je kunt ook voor een speciaal tarief je tent opzetten op Vakantiepark Bonte Vlucht en je opgeven voor een (h)eerlijke maaltijd bij eetcafé De Bonte Koe.

 

Kenmerken
zondag 30 augustus
vanaf 08:00
Leersumseweg 23
3941 MN
Doorn