Heuvelrug Blond bier

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei lanceren Heuvelrug Blond. De duurzame Utrechtse brouwerij De Leckere heeft dit Heuvelrugbier ontwikkeld. Iedereen die dit bier drinkt, steunt hiermee gelijk de natuur.

Steun de natuur

Iedereen die dit bier drinkt, steunt hiermee gelijk de natuur. Voor ieder biertje dat gedronken wordt zorgt De Leckere voor een afdracht aan het Nationaal Park. Het Nationaal Park zorgt ervoor dat dat geld wordt besteed aan het beheer en behoud van de natuur.

Biologisch gebrouwen bier

Heuvelrug Blond is een biologisch gebrouwen bier met water van de Utrechtse Heuvelrug dat op 70 meter diepte wordt gewonnen. De Heuvelrug is 150.000 jaar geleden ontstaan door landijs dat het gebied omhoog stuwde. Onder de rug zit een grote voorraad bronwater, die gefilterd wordt door het zand en de natuur. Het is een stevig, hoppig speciaalbier “je proeft de natuur”.

Ook meedoen als verkooppunt?

Stuur een mail naar bestel@deleckere.nl en doe mee!

Geschenkverpakking

Om het nu nog leuker te maken, hebben we een speciale geschenkverpakkingen laten maken. Met twee biertjes en een glas van De Leckere in een bijzonder mooie verpakking, maakt u niet alleen een vriend(in), familielid blij of zakelijke relatie blij, maar ook de natuur van het Nationaal Park.

Te bestellen via

De webshop van De Leckere.

 

Verkooppunten