Ontdek natuur en erfgoed tijdens de Beleefweek

Te gast in Nationaal Park Utrechtse heuvelrug

 

Geniet van de herfst en kom kabouters zoeken in de tuin van een kasteel, maak een wandeling met ezels, doe mee aan een leuke workshop in de natuur of kom bomen planten. Er is genoeg te (her)ontdekken in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!

Tijdens de beleefweek van 22 t/m 30 oktober organiseren verschillende ondernemers, terreinbeheerders, landgoedeigenaren, culturele instellingen en vrijwilligersorganisaties, volop activiteiten om het Nationaal Park te beleven en bewonderen.

Je bent te gast bij het Utrechts Landschap, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer of bij één van de vele gastvrije particuliere eigenaren, die hun landgoed hebben opengesteld voor bezoekers.

Activiteiten

Voor zowel jong als oud valt er van alles te beleven tijdens de Beleefweek. Ontdek alle dagelijkse en doorlopende activiteiten via de Beleefweek agenda.

Ga naar Beleefweek activiteiten

Uitgelichte activiteiten

Het Dappere soldatenpad
Ga naar Beleefweek agenda 2022 Ga naar Beleefweek agenda 2022
Paddenstoelenexcursie
Ga naar Beleefweek agenda 2022 Ga naar Beleefweek agenda 2022
Herfstmarkt Amerongen
Ga naar Beleefweek agenda 2022 Ga naar Beleefweek agenda 2022

Aanmelden activiteiten

*Bent u een landgoedeigenaar, (recreatie)ondernemer of andere initiatiefnemer en wilt u uw activiteit voor de beleefweek aanmelden? Dit kan via onderstaand aanmeldformulier. Meer informatie over de beleefweek vindt u hier.

Aanmelden activiteit