Midden in de Randstand, tussen Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Wageningen ligt een eeuwenoud en kostbaar natuurgebied met een grote diversiteit en rijkdom aan natuur en cultureel erfgoed: Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een geliefd gebied met prachtige groene woon­ en werk­milieus. Een plek waar mensen tot rust komen en nieuwe energie krijgen.

Wij zetten ons daarom samen met onze partners in om Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te behouden en verder te ontwikkelen: van provincie en gemeenten tot eigenaren van natuurgebieden, van groene vrijwilligers tot betrokken ondernemers: allemaal leveren ze een bijdrage aan natuur, landschap en erfgoed.

Wil jij ook helpen?

Een gift is altijd welkom en komt ten goede aan natuur, landschap en erfgoed.
Maak jouw gift over op NL39 RABO 0378 0885 72 o.v.v. ik steun NPUH.

 

Steun de natuur

Image description

Koop een Streekproduct van Nationaal Park


Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft een eigen streekproductenlijn. Deze bijzondere producten zijn extra bijzonder, omdat voor ieder verkocht product een percentage wordt afgedragen aan natuurbeheer en – behoud. Zo kunnen we blijven zorgen voor dit prachtige gebied, ook voor de generaties na ons.
Ga naar Streekproducten Ga naar Ga naar Streekproducten
Image description
Het Nationaal Park Fonds (NP Fonds) Utrechtse Heuvelrug ondersteunt projecten en initiatieven die ten goede komen aan natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed in dit unieke gebied.
Ga naar Lancering NP Fonds Utrechtse Heuvelrug voor natuur, landschap en erfgoed Ga naar Ga naar Lancering NP Fonds Utrechtse Heuvelrug voor natuur, landschap en erfgoed
Image description

Hoeder van de Heuvelrug


‘Hoeders van de Heuvelrug’ is hét netwerk voor bedrijven die de streek een warm hart toedragen. Samen met andere ondernemers uit de regio draag je bij aan het behoud en de ontwikkeling van bijzondere landschappen en cultureel erfgoed. Met de mooiste plekken om tot rust te komen en nieuwe energie te krijgen.
Ga naar Hoeders van de Heuvelrug Ga naar Ga naar Hoeders van de Heuvelrug