Heuvelrugtuinen: meld je aan voor de 1e online bewonersavond

Woon je in de gemeente Baarn, Zeist, Rhenen, Veenendaal of Utrechtse Heuvelrug? En heb je (toegang tot) een tuin? Bofkont! Je kunt namelijk onderdeel worden van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. En wel door een Heuvelrugtuin aan te leggen. We hebben heel veel tips om je bij de aanleg van jouw Heuvelrugtuin te helpen. Deze delen we graag met je tijdens de eerste (online) bewonersavond. Deze vindt plaats op 23 september 2020 (van 20.00 tot 21.30 uur) en gaat over “de ligging & de bodem”.

 

De 1e online bewonersavond

Kees de Heer (Geopark Heuvelrug) en Rutger Zeijpveld (ecoloog bij Staatsbosbeheer) nemen je mee! Je leert meer over de achtergrond en ontwikkelingen van het gebied. En over wat de ligging en bodem van jouw tuin betekent voor de mogelijkheden daar. Dus… wil je alles te weten komen over de natuur in jouw omgeving en waarom een Heuvelrugtuin zo belangrijk is, meld je dan hieronder aan!

 

 

Serie van vijf

De aankomende tijd organiseren wij meerdere online bewonersavonden over de verschillende onderwerpen uit de Heuvelrugtuinen-checklist. Hieronder een overzicht:

23 september 2020 Ligging & de bodem
22 oktober 2020 Belang van een goede waterhuishouding
25 november 2020 Insecten & dieren
Eind februari 2021 Gifvrij tuinieren
Maart/april 2021 Inheemse planten