Webinar Erfgoed Gezocht

Vrijdag 14 mei, 14:30 – 15:30 uur

Ben je benieuwd naar de resultaten van het project Erfgoed Gezocht? Neem dan deel aan de webinar op vrijdag 15 mei van 14:30 – 15:30 uur. Deze webinar is een digitaal alternatief voor de eerder geplande Kick-off bijeenkomst die helaas is afgelast vanwege de maatregelen rond het coronavirus.

In de webinar wordt je op de hoogte gebracht van de eerste tussentijdse resultaten van het project. Ook als je (nog) niet betrokken bent bij dit initiatief, wordt jouw deelname zeer op prijs gesteld. Dit is het begin van een groter netwerk, waarin Erfgoed Gezocht samen met anderen aan de slag wil. Wellicht ziet jij ook kansen voor samenwerking. Er is gelegenheid om vragen te stellen in het laatste gedeelte.

Op vrijdag 15 mei verschijnt een link voor inschrijving op de website van Erfgoed Gezocht.

Het project Erfgoed Gezocht
Op maandag 6 april werd het digitale startschot gegeven voor Erfgoed Gezocht. Erfgoed Gezocht is het eerste grootschalige archeologische project waarbij mensen van achter hun computer mee kunnen speuren naar nog niet eerder ontdekt archeologisch erfgoed op de Utrechtse Heuvelrug. Zo kan iedereen bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek en de bescherming van het Utrechts erfgoed.

Lees meer over het project