Terug naar de UITAgenda

Duo Kapustin & Jagers op Landgoed Haarzuilens

10 oktober 2021 Haarzuilens (Vleuten-De Meern)

Het Historisch Pad bewandel je vandaag voor of na het concert 'Reflections' van Sarah Kapustin en Roeland Jagers. 2000 jaar aan beschaving bewandel je in een half uurtje! In 'Reflections' kom je ook door de rijke beschaving, maar dan die van de Westerse muziekgeschiedenis. 13 jaar spelen Sarah en Roeland al samen en dat is te horen, samenspelen is hun tweede natuur geworden. Aanvankelijk gedurende acht intensieve jaren als resp. primarius en altviolist van het Rubens Quartet, dat talloze concerten gaf over de hele wereld – en daarna sinds 2016 als kernleden van het nieuw opgerichte Rubens Consort, een flexibel kamermuziekcollectief. Los daarvan hebben ze ieder afzonderlijk hun sporen in het internationale kamermuziekveld ruimschoots verdiend.

Programma
Sarah Kapustin, viool
Roeland Jagers, altviool

Het programma wordt mondeling aangekondigd en toegelicht. In vogelvlucht laten zij stukken horen van bekende en onbekende componisten vanaf de renaissance tot een stuk van Joey Roukens, dat onlangs speciaal voor het duo geschreven werd.

Aanmelden

Coronatoegangsbewijs
In lijn met het kabinetsbesluit, zullen wij voor de concerten gebruik maken van coronatoegangsbewijzen. Dat betekent dat wij u bij aankomst zullen vragen om uw coronatoegangsbewijs te tonen. Dat kan een vaccinatiebewijs zijn, een negatieve testuitslag of een bewijs dat u hersteld bent van corona. U gebruikt daarvoor de app CoronaCheck. U vindt alle informatie over het gebruik van coronatoegangsbewijzen hier.

Praktische informatie:
Parkeren kan op de grote parkeerplaats, gelegen naast Thematerweg 5 in Haarzuilens. (naast geitenboerderij Geertjes' Hoeve). Vervolgens de weg terug oversteken, links aanhouden en het betonpad volgen naar Hoeve Wielrevelt. Looptijd is 3 minuten. Leden van Natuurmonumenten parkeren hier gratis en kunnen uitrijden met hun lidmaatschapskaart. Niet-leden betalen euro 1,75 per uur. Vanaf de parkeerplaats is het 5 minuten lopen naar de concertlocatie. Bij Hoeve Wielrevelt is er een gehandicaptenparkeerplaats op het erf van de hoeve, Thematerweg 10, Haarzuilens.

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten
Op 8, 9  en 10 oktober 2021 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de derde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je op 19 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Bekijk hier alle locaties en data.

Kortingscode invoeren
Leden van Natuurmonumenten en donateurs van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds krijgen korting op de concerten. NMF-donateurs kiezen tijdens de bestelprocedure voor 'Boeken zonder lidnummer' en vul bij stap 3 je promocode in.