Terug naar de UITAgenda

Herfstmarkt Amerongen

22 oktober 2022 Amerongen

De Herfstmarkt in Amerongen is voor iedereen aweer een feest. Jong en oud kan deelnemen aan een leuke herfstworkshop. Wandelaars kunnen in de prachtige bossen van Amerongen mee met een gids voor een mooie Herfstwandeling en wie weet kan je ook nog een klein rondje meerijden met de splinternieuwe Bosboemel.

Je kunt de hele dag rondsnuffelen bij gezellige kramen gevuld met allerlei natuurproducten. Kinderen kunnen broodjes bakken boven houtskool of lekker knutselen tijdens een ouder/kind workshop en er is een heuse kinderboerderij. Ook kan er vanalles geproefd worden: van versgemaakte pompoensoep tot zelfgebakken speltpannenkoeken. Alles wat op de markt aangeboden wordt is op een of andere manier natuur-gerelateerd. Kortom, er is veel te zien en te beleven, te veel om op te noemen! 

De markt is grotendeels overdekt en vindt plaats in en rond de Tabaksschuren van Utrechts Landschap/Amerongse Bos. De toegang is gratis. Gratis parkeergelegenheid is er voldoende bij Sportpark De Burgwal, vandaar is het een paar minuten lopen naar de Herfstmarkt