Terug naar de UITAgenda

Heuvelrug Wandel Tweedaagse

28 augustus 2021 - 30 augustus 2021 Doorn

Op de laatste zaterdag en zondag in augustus vindt de Green Race Heuvelrug Tweedaagse plaats.

Een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! Ook dit evenement van Green Race is in én voor de natuur!

30 km    van   09.00 – 10.30 uur

20 km    van  09.00 – 10.30  uur

10 km    van   09.00 –  10.30 uur

1 dag deelname mogelijk                 

Er kan per dag gekozen worden voor de afstand van 10 km of 20 km. Eén dag meelopen of per dag een andere afstand kan ook! Tijdens de wandeling zijn de stempelposten gecombineerd met een natuurlijk gelegen horecagelegenheid (bestaand of pop-up) waar u naar eigen wens een pauzemoment kunt inlassen.  Loop zoveel mogelijk met de route op je telefoon of navigatie-apparaat. Deze link ontvang je per mail na je inschrijving.

Bij de start en finish zorgt Green Race uiteraard voor een veilige situatie voor de deelnemers (lees ons Corona protocol). Inschrijven is alleen vooraf mogelijk.  Deelnemers ontvangen per mail hun start tijdvak. Er wordt gestart tussen 9.00 en 10.30 uur. Geef een eventuele voorkeurs starttijd bij het inschrijven aan ons door. Finishen kan tot 16.00 uur.Op Vakantiepark Bonte Vlucht is het eetcafé De Bonte Koe waar een drankje of een maaltijd genuttigd kan worden. Je kunt ook voor een speciaal tarief je tent opzetten op Vakantiepark Bonte Vlucht en je opgeven voor een (h)eerlijke maaltijd bij eetcafé De Bonte Koe.

Ook dit evenement van Green Race is in én voor de natuur! Green Race doneert 25% van alle inschrijfgelden aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zodat u ook volgend jaar weer met ons in een schoon en mooi park kunt komen wandelen!