Terug naar de UITAgenda

Maarsbergen Horse Trials

06 juni 2024 - 08 juni 2024 Maarsbergen

Een dagje uit met het hele gezin op 6, 7 of 8 juni 2024.

Kom en geniet van een enerverende dag uit samen met familie of vrienden bij Maarsbergen Horse Trials van 6 t/m 8 juni 2024. Het park van de lommerrijke buitenplaats Landgoed Maarsbergen, dat doorgaans gesloten is voor publiek, vormt het decor voor sensationele hippische sport, culinaire heerlijkheden en een stijlvolle ontvangst. In de unieke omgeving van Kasteel Maarsbergen vind je het gezellige strodorp vol met prachtige lifestyle artikelen, aantrekkelijke foodtrucks en de speelse kids corner. De ambiance en gastvrijheid van Maarsbergen Horse Trials wordt als beste gewaardeerd door bezoekers.

Tijdens de internationale eventing wedstrijden van Maarsbergen Horse Trials worden maar liefst 7 rubrieken georganiseerd: een korte 1* t/m 4* wedstrijd, een lange 2* & 3* wedstrijd en een 4- en 5-jarigen competitie. Extra speciaal is dat tijdens deze rubrieken ook de Nederlandse Kampioenschappen Eventing voor Junioren en Young Riders worden verreden. Landgoed Maarsbergen is daarmee opnieuw een prachtig decor voor een eventing kampioenschap. In een vernieuwd parcours worden een aantal unieke plekken van het landgoed verwerkt, wat garant staat voor een week met sensationele paardensport.

Kortom, de ideale gelegenheid voor een onvergetelijke ervaring. Zien we jullie tijdens Maarsbergen Horse Trials van 6 t/m 8 juni 2024?