Terug naar de UITAgenda

Mas Montagne Trail

13 mei 2023 Amerongen

Wat kun je verwachten?
3 unieke lussen, prachtige uitdagende routes

Eenzame Eik, de Amerongse Berg, vele in single tracks, zandpaden en bospaden en dat allemaal in 3 uitdagende lussen. Loop een enkele lus, of twee of kies voor alle drie de lussen achter elkaar. De volgorde van de lussen wijkt af van de eerdere edities, de 7km route is gegarandeerd anders.

We beginnen om 10:00u met ieder kwartier een start van maximaal 25 deelnemers en om 16:00u mag de laatste groep starten.

Wij hebben ons basecamp opgezet en helpen je op weg. Of je nu kennis wilt maken met Trailrunning of toch eens wilt kijken of je net iets verder kan komen,.. het kan tijdens de Mas Montagne Trail.

Iedere route is uniek en loop je ze achterelkaar dan heb je 23,2km gelopen en heb je in totaal 350 hoogtemeters geklommen.

En om het makkelijk te maken,.. alle afstanden hebben hetzelfde tarief, dus stel je eigen trail maar samen, doe wat past en geniet van dit uitdagende gebied rondom de Amerongse Berg. En,.. door de spreiding van de deelnemers en de volgorde van de lussen wordt het NIET druk op de paden.