Terug naar de UITAgenda

RUIG

20 oktober 2021 Soest

Wat is er als kind leuker dan buiten spelen? En dat in de prachtige Lange Duinen in Soest. Het kan nu bij RUIG. Wij nemen kinderen mee de natuur in om avontuurlijk te spelen onder begeleiding. Klauteren, ontdekken en iets leren over natuur en milieu.

Uitrazen en Uitleven met een grote 'U'! Ga op avontuur met RUIG! Ben jij een echte avonturier? Houd jij van stampen in modderplassen, koprollend de duinen af, hutten en forten bouwen, takken slepen en vind je beestjes interessant?

De avonturiers gaan ouderwets buiten ravotten en ontdekken, onder toezicht van de begeleiders van RUIG! Buiten spelen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. En dan het liefst in de natuur, zonder vastgesteld programma. Oók als het regent! Uitgangspunt is zélf risico's in te schatten, zélf tot oplossingen te komen en zélf te mogen ontdekken. Maar dan wel onder begeleiding van trainers die hen leren op gecontroleerde manier te vallen, hoe je het best kunt klimmen en springen én te vertellen over alles wat de kinderen tegenkomen in de natuur.

RUIG (van origine uit Haarlem) heeft een waanzinnig ruig buiten speelprogramma* samengesteld speciaal voor de Beleefweek. Een programma boordevol ruige activiteiten, uitdagingen, avontuur, vaardigheden, fantasie en lessen voor het leven. Afgestemd op het jaargetijde en leeftijd. 

Leeftijden: 4 t/m 12 jaar *Inclusief lunch en tussendoortjes

Meer info en aanmelden
Bekijk de website: https://www.ruig-haarlem.nl/