Terug naar de UITAgenda

Spelen in de Struintuin

26 oktober 2022 - 18 oktober 2023 Leusden

Struinen is zoiets als je neus achterna gaan. Op zoek naar iets maar eigenlijk ook niets! En waar kan dat beter dan in onze Struintuin! De Struintuin is open voor kinderen t/m 12 jaar die avontuurlijk willen spelen in het groen. De Struintuin ligt achter De Groene Belevenis.

Spelen in de Struintuin

Tijdens de speelmiddag in de Struintuin staat de bolderkar met schepnetten en zoekkaarten klaar voor het zoeken van waterdiertjes, kan er in de modderkeuken een heerlijke heksensoep gebrouwd worden en kun je naar hartenlust hutten bouwen in het huttenbos. En natuurlijk is er volop ruimte om te klimmen en klauteren in de natuurlijke tuin. Moe van al dat spelen? Drink dan een lekker glas water bij de Schuilhut! Koffie en thee zijn tegen een kleine vergoeding te koop.

Praktisch
Meld je voor de speelmiddag aan via de website van de Struintuin. De toegang naar de Struintuin vind je aan het einde van de parkeerplaats op Hamersveldseweg 105 in Leusden.

De entree bedraagt € 2,50 voor kinderen vanaf 1 jaar en wordt aan de kassa in de Struintuin voldaan. Voor volwassenen is de toegang gratis. Speel mee en meld je direct aan!

Vies worden in de Struintuin is heel gewoon! Neem daarom goede schoenen en reservekleding mee.

Honden zijn in de Struintuin niet welkom.