Terug naar de UITAgenda

Zadenbieb lezing Bibliotheek Baarn

09 september 2022 Baarn

Op vrijdag 9 september vindt in de Bibliotheek Baarn een zadenbieb lezing plaats door Liesbeth van Dongen. Voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam tuinieren en permacultuur. Liesbeth van Dongen, oud bibliotheekmedewerkster, vertelt over de principes van Permacultuur en hoe je je sier- of moestuin zo natuurlijk mogelijk kunt inrichten en beheren.

“Ik tuinier al meer dan 40 jaar (moes- en siertuin) en heb in 2013 een jaaropleiding permacultuur gevolgd. Daardoor ben ik op een “groenere” manier gaan tuinieren dat wil zeggen met respect voor de natuur en zonder al te veel onnodige ingrepen.”

Graag vertelt Liesbeth over haar ervaringen met duurzaam tuinieren en permacultuur en zal vragen beantwoorden. Deze lezing is voor zowel beginnende als gevorderde tuiniers.

Aanmelden

Graag vooraf aanmelden via de website van de bibliotheek. Er is plek voor 30 personen. 

Zadenbieb
Deze lezing vindt plaats in het kader van de Zadenbieb. Bij de Zadenbieb kan je kosteloos zaden lenen en ruilen voor in de tuin of moestuin. Kom gratis zaden lenen, oogst zaden van de sterkste plant en breng de zaadjes weer terug voor andere gebruikers!