Heuvelrugalliantie:
Kom in beweging voor de natuur

Natuur, landschap en erfgoed op de Utrechtse Heuvelrug worden gekoesterd. Veel mensen zetten zich daar actief voor in: als vrijwilliger, in een bewonersinitiatief of als ondernemer. Dit is goud waard en vormt een belangrijke basis onder het Nationaal Park.

Deze initiatieven maken we samen met de Natuur en Milieufederatie Utrecht zichtbaar. Zo vormen we een groeiende beweging: de Heuvelrugalliantie.

Heuvelruginitiatieven

De Heuvelrugalliantie brengt het draagvlak voor natuur, landschap en erfgoed op de Heuvelrug bijeen, maakt het zichtbaar en versterkt het. Deze groeiende groep initiatiefnemers en mee-werkers steken letterlijk of figuurlijk de handen uit de mouwen voor het Nationaal Park. Stichting Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ondersteunt deze beweging en brengt initiatieven samen.

Bekijk alle Heuvelruginitiatieven

Doe ook mee: sluit je aan bij de Heuvelrugalliantie

Zet jij of jouw organisatie zich ook actief in voor natuur, landschap en/of erfgoed in of rondom de Utrechtse Heuvelrug? Dan zijn we op zoek naar jou! Vertel ons over jouw initiatief en sluit je aan. Zo kunnen we initiatieven aan elkaar verbinden, nieuwe samenwerkingen tot stand brengen en andere mensen stimuleren om hun handen uit de mouwen te steken.

Wat moet je doen om deel te nemen?

  • Meld je aan bij de Facebookgroep.
  • Vertel meer over jouw initiatief: stuur een tekst en foto op of maak een filmpje van ongeveer 1 minuut waarin je vertelt waar je je voor inzet, welke bijdrage je levert, wat je nodig hebt om je initiatief te doen slagen. Je initiatief moet raakvlakken hebben met behoud en bescherming van natuur, landschap en/of erfgoed.
  • Stuur je tekst en/of filmpje naar judith.boekel@np-utrechtseheuvelrug.nl. 
  • Ben je nog opzoek naar tips voor het maken van een filmpje? Kijk dan hier.