Toolbox Ruitervignet

Wil je ons helpen het Ruitervignet Utrechtse Heuvelrug onder de aandacht te brengen van de ruiters en menners? Door samen aandacht te besteden aan het Ruitervignet kunnen we zoveel mogelijk ruiters en menners bereiken en activeren om het vignet aan te schaffen. Op deze pagina vind je diverse middelen die je hiervoor kunt gebruiken.

Logo

Klik op de afbeelding en sla hem op via rechtermuisklik.

 

Algemene tekst website & nieuwsbrief

Via onderstaande link vind je tekst over het Ruitervignet Utrechtse Heuvelrug die je op jouw website kunt zetten of kunt opnemen in jouw nieuwsbrief.

Download hier de tekst.

Poster Ruitervignet

We hebben posters laten maken die je kan gebruiken om het vignet onder de aandacht te brengen op een fysieke locatie. Je kunt deze zelf printen of een aantal exemplaren bestellen via info@np-utrechtseheuvelrug.nl (maximaal 5).

Download de poster (pdf).

 

Social media berichten

In het bestand dat je kunt downloaden via onderstaande link staan berichten die je kunt delen via social media. Dit zijn algemene berichten die ook geplaatst worden op de social media kanalen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Je kunt deze berichten dus makkelijk delen of ze zelf (met eventuele kleine aanpassingen) plaatsen.

Deel je een bericht over het Ruitervignet? Gebruik dan de hashtags #ruitervignetuh en #nputrechtseheuvelrug. Tag de social media kanalen van het Nationaal Park:

Facebook: @NPutrechtseheuvelrug
Instagram: @nputrechtseheuvelrug
LinkedIn: @Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Download de social media berichten.

Afbeeldingen social media

De foto’s die je kunt downloaden via onderstaande link zijn te gebruiken bij de social media berichten.

Download de social media afbeeldingen.

Online banners met & zonder QR code

Speciaal voor het Ruitervignet hebben we banners ontwikkeld die je kunt gebruiken op je website of online media. We hebben banners met en zonder QR code. De QR code gaat naar www.ruitervignetuh.nl. 

Download hier de banners zonder QR code.

Download hier de banners met QR code.