Beleefweek 2023

Ook dit jaar staat de ‘Beleefweek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ op de agenda. De Beleefweek vindt traditiegetrouw plaats in de herfstvakantie: van zaterdag 14 tot en met zondag 22 oktober 2023. Dit is hét moment om de prachtige natuur en erfgoed van het Nationaal Park onder de aandacht te brengen bij bezoekers, bewoners en recreanten. Tegelijkertijd is het ook een mooie gelegenheid om je onderneming of initiatief extra onder de aandacht te brengen. Het thema voor deze Beleefweek is: ‘Vier de herfst in het Nationaal Park’. Tegelijkertijd is dit een extra feestelijke editie, het Nationaal Park viert dit jaar namelijk haar 20-jarig bestaan!

Aanmelden activiteiten Beleefweek 2023

De Beleefweek kan alleen een succes worden met jouw medewerking! Heb je ook een activiteit of wilt je een activiteit organiseren, die zeker onderdeel moet zijn van de Utrechtse Heuvelrug beleving, geef dan zo spoedig mogelijk aan ons door en uiterlijk 15 september 2023.

Meld je activiteit aan

Toolkit Beleefweek 2023

Wil je ons helpen de Beleefweek te promoten? Door samen aandacht te besteden aan de Beleefweek kunnen we zoveel mogelijk bewoners en bezoekers bereiken en activeren om het Nationaal Park te (her)ontdekken en te beleven. Op de toolkit pagina vind je diverse campagnemiddelen die je hiervoor kunt gebruiken, zoals een poster, teksten, afbeeldingen en social media templates.

Ga naar toolkit

Op de hoogte blijven van de Beleefweek

Wil je op de hoogte blijven van de Beleefweek? Meld je dan aan via dit formulier.

Aanmelden

Over de beleefweek

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een bron van energie voor bezoekers. Hier ben je te gast bij het Utrechts Landschap, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, of bij één van de vele gastvrije particuliere eigenaren die hun landgoed hebben opengesteld voor bezoekers. Tijdens de beleefweek organiseren zij én verschillende partners, zoals ondernemers en het IVN, volop activiteiten om de natuur (online) te beleven. Zo kon je vorig jaar opzoek naar kabouters in de tuin van een kasteel, wandelen met ezels en op paddenstoelen excursie. Vier de herfst en het 20-jarig jubileum met ons mee in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!

 

Terug naar Beleefweek overzicht