Cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’ voor inwoners van Maarn en Maarsbergen

Woon je in Maarn of Maarsbergen en wil je graag leren wat natuurlijk en gebiedseigen tuinieren inhoudt? En hoe je daar mee kunt beginnen in je eigen tuin? Wil jij je laten inspireren door medecursisten uit Maarn en Maarsbergen? Inwoners van Maarn en Maarsbergen krijgen uniek aanbod van MMNatuurlijk en het project ‘Jouw Heuvelrugtuin’ om mee te doen aan de cursus “Jouw Heuvelrugtuin”. De cursus wordt begeleid door een coach Heuvelrugtuinen uit Maarn/Maarsbergen.

Waarom een Heuvelrugtuin?

Een groene, gezonde en prettige tuin die past in de unieke omgeving van Maarn en Maarsbergen, dat is een Heuvelrugtuin. Inwoners worden uitgenodigd om van hun eigen tuin een Heuvelrugtuin te maken. Zo zorgen we namelijk samen voor een goede leefomgeving voor nu en later. Tegelijkertijd beschermen en versterken we de prachtige natuur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Doe jij ook mee?

    • Startbijeenkomst online: woensdag 1 september aanvang 19.30 uur.
    • Bezoek voorbeeld Heuvelrugtuin: zaterdag 18 september 10.30-12.00 uur
    • Slotbijeenkomst online: woensdag 6 oktober aanvang19.30 uur.

In de tussenliggende 5 weken volg jij de online cursus met opdrachten.

Meer informatie en aanmelden

Zie je de cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’ helemaal zitten? Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Vermeld bij de vraag ‘Wat is in het kort jouw motivatie om deel te nemen aan de cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’?’ = ‘cursus Maarn Maarsbergen’. 

Voor vragen kan je terecht bij Judith Algra via j.algra@ivn.nl.