Loop woensdagmiddag 5 juni binnen voor gratis tuinadvies

Op woensdagmiddag 5 juni organiseren wij het tweede Heuvelrugtuinen inloopspreekuur bij de Groene Inval in Baarn. Tussen 14.30 en 17.00 uur zit ecologisch tuinontwerper Judith Tempel klaar voor al jouw vragen. Wil je samen werken aan een schets van jouw Heuvelrugtuin? Advies over waterberging? Tips voor beplanting die past op jouw balkon? Met al deze vragen kun je terecht! Gewoon even buurten om over tuinen te kletsen kan uiteraard ook.

Naast advies vindt die dag ook het lentefeest van de Groene Inval plaats. Zij bestaan 100 jaar en vieren dat met verschillende activiteiten, zoals een workshop compost maken, een vogelverschrikker maken, zonnebloem wedstrijd en een lezing over insecten in de tuin.

Praktische informatie:

  • Heuvelrugtuinen inloopspreekuur
  • Woensdag 5 juni tussen 14.30 en 17.00 uur
  • Te gast bij de Groene Inval
  • Adres: De Geerenweg 8, 3741 RS Baarn
  • Aanmelden niet nodig!
  • Bekijk (en deel!) ook onze flyer

Gouden tip: Breng voor het best passende advies één of meer (overzichts)foto’s van jouw tuin mee. Dat is namelijk een mooi uitgangspunt voor een schets en om jouw vragen beter in de context van jouw tuin te kunnen plaatsen.

Tuinverhalen

Een echte Heuvelrugtuin houd je niet geheim, daar inspireer je juist ook anderen mee. Heuvelrugtuinen is daarom op zoek naar inspirerende verhalen, foto’s en misschien zelfs leuke filmpjes uit jouw Heuvelrugtuin!

Heb jij een groene oase die je graag met anderen wilt delen? Of ben je net begonnen met het creëren van je eigen stukje Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en kunnen we mee-leren van jouw leerproces? Vertel ons hoe je begonnen bent met jouw Heuvelrugtuin, wat je heeft geïnspireerd, en welke tips & tricks je hebt voor mede-tuinliefhebbers. Deel jouw verhaal met ons via boblommendaal@npuh.nl.