Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug presenteert reeks Theatercolleges: Verborgen verhalen op de Utrechtse Heuvelrug

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug presenteert een reeks van 5 theatercolleges. De eerste voorstelling vindt plaats op maandag 17 april aanstaande in Hotel Theater Figi in Zeist. Tijdens dit college ontdekt u meer over de geschiedenis van een aantal landgoederen en buitenplaatsen op de Utrechtse Heuvelrug.

Meer info en tickets

Jemima de Brauwere wiens familie al meer dan 400 jaar betrokken is bij Zuylestein vertelt over de historie van het landgoed. Ze dook in het verleden van het landgoedbeheer en koppelt ontdekkingen die ze deed aan de actualiteit.

Saskia van Dockum is directeur-rentmeester van stichting Het Utrechts Landschap. Ze neemt u mee in de geschiedenis van een aantal landgoederen en buitenplaatsen en deelt bijzondere verhalen over geluk, voorspoed en verdriet op de Stichtse Lustwarande, een gebied dat zich uitstrekt van De Bilt tot Rhenen.

Tijdens het theatercollege is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze kunt u ook van tevoren insturen via info@npuh.nl. De host van deze avond is Mark Röell, burgemeester van gemeente Baarn.

Meer info en tickets