Theatercollege: wat betekent natuur voor jou?

Het was weer een mooi theatercollege in theater Figi gisteravond! Joris Hellevoort, boswachter bij Utrechts Landschap en bestuurslid van de Bomenstichting, deelde zijn passie voor bijzonder bomen. Jori Wolf, landschapshistoricus en Senior Adviseur Nationale Parken bij Staatsbosbeheer ging verder in op de relatie tussen mens en natuur. De avond werd fantastisch gehost door Koos Janssen, burgemeester van gemeente Zeist.
Het volgende theatercollege vindt plaats op 22 januari 2024 in theater Figi, met als thema: Defensie op de Utrechtse Heuvelrug.
Op de hoogte blijven van deze en andere activiteiten van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug? Dat kan via deze link: https://spits.np-utrechtseheuvelrug.online/platform/KPcrFfxlyoAPD6yQZsZW
De theatercolleges worden georganiseerd door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de colleges ontdekt de bezoeker meer over de geschiedenis, ontwikkelingen en achtergronden van natuur, landschap en erfgoed op de Utrechtse Heuvelrug.  Elk college wordt gehost door een burgemeester van één de gemeenten uit het gebied van het park.