Uitnodiging cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’ voor inwoners van Utrechtse Heuvelrug e.o.

Samen natuurlijk en gebiedseigen leren tuinieren; tover jouw tuin om tot een Heuvelrugtuin onder begeleiding van heuvelrugtuincoach Barbara van de Sande. Tijdens 6 fysieke bijenkomsten en 5 online e-learning modules.

Deze cursus is ontwikkeld voor de beginnende natuurlijke tuinier op de Utrechtse Heuvelrug. Je krijgt een overzicht van en inzicht in de belangrijkste principes van natuurlijk en gebiedseigen tuinieren. Verder krijg je uiteraard allerlei handige tips mee om zelf aan de slag te gaan. Want zelf ervaren is toch echt de beste én leukste manier om tuinieren in de (steeds groenere) vingers te krijgen. Zo leer je bijvoorbeeld die planten uitzoeken die het in jouw tuin extra goed zullen doen en weet je straks hoe je het nuttige insecten naar hun zin maakt. Aan het eind van de cursus staat niets jou meer in de weg om van jouw tuin een heerlijke Heuvelrugtuin te maken!

Waarom een Heuvelrugtuin?

Een groene, gezonde en prettige tuin die past in de unieke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, dat is een Heuvelrugtuin. Maarn Maarsbergen Natuurlijk i.s.m. Studio Hiernaast nodigt inwoners van Utrechtse Heuvelrug e.o. uit om van hun eigen tuin een Heuvelrugtuin te maken. Zo zorgen we namelijk samen voor een betere leefomgeving voor nu en later. Tegelijkertijd beschermen en versterken we de prachtige natuur die het gebied rijk is.

  • Wanneer: 6 woensdagavonden van 19:30 tot 21:30 (startdatum 27 september 2023)
  • Waar: Dorpshuis Twee Marken Maarn
  • Vergoeding zaalhuur: Niet leden €30,-/Leden €15
    (Lidmaatschap Maarn Maarsbergen Natuurlijk gezin €10,- per jaar)

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.