Terug naar de UITAgenda

Ezelwandeling – de Ezelsociëteit – Zeist

22 oktober 2022 Zeist

Vanwege de vele enthousiaste aanmeldingen is de gratis ezelwandeling op 22 oktober vol! Op andere dagen tijdens de herfstvakantie is het ook mogelijk om tegen betaling een ezelwandeling te maken. Bekijk alle informatie over ezelwandelingen

Altijd al willen wandelen met een ezel? Wandel tijdens de Beleefweek mee met de ezels van stichting Opvang De Ezelsociëteit in Zeist! Als aftrap van de Beleefweek geeft de ezelsociïeteit gratis twintig plaatsen weg om met onze ezels op stap te gaan onder begeleiding van de grootste ezelkenners die ze hebben. Zij vertellen onderweg alles wat je maar zou willen weten over de ezel en dat is bijzondere informatie, want het zijn nu eenmaal bijzondere dieren.

Normaal gesproken zijn de wandelingen niet gratis en betaal je per ezel, maar voor deze Beleefweek bieden we je de kans om zomaar op stap te gaan met deze mooie viervoeters en krijg je ook nog iets lekkers mee voor onderweg!

Over de Ezelsociëteit

In Nederland zorgt Stichting Opvang De Ezelsociëteit in Zeist voor ezels in nood: zieke, verwaarloosde, mishandelde en bejaarde ezels wordt onderdak geboden in de opvang in Zeist of op pleegadressen elders in Nederland.  Op dit moment hebben ze ca. 20 vaste bewoners in de opvang in Zeist. Meer weten over de ezels? Lees hun persoonlijke verhaal!