Terug naar de UITAgenda

Herfstmarkt Amerongen

23 oktober 2021 Amerongen

Na een jaar door corona afwezig te zijn geweest, mogen we dit jaar gelukkig weer onze Herfstmarkt organiseren. De Herfstmarkt in Amerongen is voor iedereen altijd weer een feest. Jong en oud kan deelnemen aan een leuke Herfstworkshop en wandelaars kunnen in de prachtige bossen van Amerongen mee met een gids voor een mooie Herfstwandeling.

Men kan proeven van vers gemaakte erwtensoep en ook de zelfgebakken speltpannenkoeken zullen niet ontbreken! Het hiervoor gebruikte speltmeel komt van de Amerongse molen Maallust. Dit meel is samen met vele andere soorten deze dag ook te koop. Bezoekers kunnen kennis maken met vilt- en wolbewerking. Kinderen kunnen broodjes bakken boven een vuurkorf of lekker knutselen tijdens een ouder/kind workshop en er is een kleine kinderboerderij met konijnen en cavia's. Er zijn fruitbomen, pompoenen en kalebassen, en ook is er weer een natuur gerelateerde creatieve stand. Er zal live sfeervolle muziek klinken en samen met de brandende vuurkorven gaat het weer een gezellig geheel worden! Behalve het hier genoemde is er nog veel meer wat mooi, leuk of interessant is om te bekijken. Aarzel dus niet en kom ook naar onze gezellige Herfstmarkt!

Meer informatie en toegang activiteit
De markt is grotendeels overdekt en vindt plaats in en rond de Tabaksschuren van Utrechts Landschap/Amerongse Bos. De toegang is gratis, u bent van harte welkom op 23 oktober van 10.00 tot 16.00 uur op de Veenseweg 8 te Amerongen. Parkeergelegenheid is er voldoende bij Sportpark De Burgwal, vandaar is het een paar minuten lopen naar de Herfstmarkt.