Terug naar de UITAgenda

Historische wandeling – In het voetspoor van Johan van Oldenbarnevelt

26 september 2021 Stoutenburg

400 jaar geleden werd Raadpensionaris Johan van Oldenbarnevelt in ’s-Gravenhage onthoofd. 2019 was daarom uitgeroepen tot een herdenkingsjaar.
Wist u dat Johan van Oldenbarnevelt eigenaar is geweest van de Heerlijkheid Stoutenburg? En dat er op het landgoed nog steeds sporen terug te vinden zijn uit de periode rond 1600?

Wandel mee op zondag 26 september 2021 met de gidsen van Utrechts Landschap door het laantje van Oldenbarnevelt op zoek naar overblijfselen uit zijn tijd.

Meer info en aanmelden activiteit:
We verzamelen vanaf 13.15 uur bij Informatiecentrum Koetshuis, Stoutenburgerlaan 4, Stoutenburg. De wandeling begint om 13.30 uur en duurt ca. twee uur. Er kunnen maximaal 15 deelnemers mee op deze bijzondere wandeling. Aanmelden is dan ook verplicht en kan via de website! Deelname is gratis.

De wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Honden kunnen niet mee.

Genoeg te beleven dus, u bent van harte welkom. Heeft u vragen, dan kunt u ons per e-mail bereiken op koetshuisstoutenburg@gmail.com. Meer informatie over onze overige activiteiten vindt u op de website: utrechtslandschap.nl/infocentra/koetshuis-stoutenburg