Terug naar de UITAgenda

Landtgoed dag junior 2023 – Doorn

30 juli 2023 Doorn

Knutselen, tekenen, leren en vooral bezig zijn met de natuur. Dat brengt de eerste editie van de junior Landtgoed dag. Alle kinderen en begeleiding zijn van harte welkom om te komen doen en om te ontdekken. Wil je meer weten over de dag? Lees dan vooral verder.

Dit is de eerste editie van de Landtgoed dag Junior. Deze dag is bedoeld voor kinderen om op een speelse en creatieve wijze de natuur te ontdekken en er over te leren. Er zijn meerdere doorlopende activiteiten waar een vergoeding voor gevraagd word. Dit zijn activiteiten waar je iets maakt om mee naar huis te nemen. Dit is bijvoorbeeld het timmeren en schilderen van een vleermuizenkast of het maken van zaadbommen.

Om 11.00, 13.30 en 15.00 worden er excursies onder begeleiding van een gids aangeboden.
Deelname is hierbij gratis. Voor de kinderen is er gratis limonade en voor koffie en thee wordt er een bijdrage gevraagd. Niet enkel voor de kinderen is er wat te zien, de activiteiten worden gehouden op een historische moestuin die volop in bloei staat.

Om een inschatting te maken qua bezoekersaantallen is het gewenst je vooraf aan te melden via Landtgoeddag@goedlandt.nl , let op dit is niet verplicht maar is om een indicatie te geven van het verwachte aantal bezoekers.