Terug naar de UITAgenda

Schilderen in het fort – Grebbelinie bezoekerscentrum

05 juni 2024 - 06 februari 2029 Renswoude

De penselen, kwasten, verf, schorten en schildersezels staan klaar voor de creatieve bezoekers van de Grebbelinie. Het fort telt vele ‘schildergenieke’ thema’s van wallen en grachten tot houten soldaten, bunkers en loopgraven. Huur al het benodigde materiaal bij de balie voor een tientje, zoek een rustige leuke stek, leef je uit en kom tegelijk tot rust. Terwijl het werkstuk staat te drogen in het bezoekerscentrum, kan de middag gezellig worden afgesloten op het terras of in restaurant Grebbelounge. Leuk met kinderen (slechts € 5,-) of met vrienden/vriendinnen. Wordt regen, harde wind of kou voorspeld? Reserveer dan tijdig een plaats binnen, dan staan de tafels klaar. Lees meer over schilderen in het fort

Meer informatie

  • Materiaal voor 20 is personen aanwezig. Binnen is ruimte voor maximaal 12 personen. (minimum aantal voor binnen: 6 personen)
  • Schilder je buiten? Dan is een mailtje of telefoontje vooraf handig, dan wordt alles vast klaar gelegd bij de balie.
  • Wil je vanwege de (verwachte) weersomstandigheden graag binnen schilderen? Dat kan gedurende de openingstijden van het centrum in de maanden oktober t/m maart, graag vooraf reserveren.
  • Als je gereserveerd hebt staat alles op de afgesproken tijd voor u klaar. Voor het schilderen geldt: € 10,- (volwassenen) en € 5,- (voor kinderen t/m 12 jaar)
  • De kosten voor het gebruik van de binnenruimte voor het schilderen betreffen € 45,- voor een groep.

Reserveren

Graag vooraf reserveren via het reserveringsformulier van het Grebbelinie bezoekerscentrum