Terug naar de UITAgenda

Workshops natuurfotografie voor kinderen

10 oktober 2021 Stoutenburg

Hou je van de natuur EN van fotograferen? Kom dan op zondag 10 oktober a.s.  MET een LEEG kaartje en een VOLLE accu in je camera naar Stoutenburg. Na uitleg van de fotograaf gaan we het bos in om zelf foto’s te maken.

Daar ga je het bos in met een ervaren fotograaf, die je allerlei tips gaat geven om de mooiste natuurfoto's te maken.

Dichtbij, verder weg, van boven of van onderen, een diertje of een blad; je gaat ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Na het fotograferen is er wat te drinken en neemt de fotograaf wat foto’s met iedereen door. Zo sluiten we een leerzame gezellige buitenmiddag af en heeft iedereen meerdere digitale foto’s om thuis te laten zien.

Praktische informatie
Wees van harte welkom. Anders dan je van ons bent gewend, moet je je nu wél van tevoren aanmelden. En dat kan uitsluitend via de website. Aanmelden is per persoon. (Kom je bijv. met 2 personen, zorg dan dat er bij aantal 2 staat.) Neem je reserveringsticket mee, deze geldt als toegangsbewijs. Heb je géén ticket dan kun je niet deelnemen. Voor vragen neem per e-mail contact met ons op. Aanmelden kan dus niet per e-mail maar uitsluitend via de website!

MAAR…….houd de website van het Utrechts Landschap goed in de gaten t/m zaterdagavond 9 oktober. Want bij slecht weer, zullen we moeten uitwijken naar een andere datum.

De kinderen gaan in een groep van 10 alleen met de fotograaf en onder begeleiding van vrijwilligers van het Utrechts Landschap op pad en aan de slag. Mama’s/papa’s gaan niet mee en kunnen in de tussentijd een wandeling maken op Heerlijkheid Stoutenburg.

Aanmelden