Terug naar de kaart

Recreatiepark De Lucht

Renswoude

Recreatiepark De Lucht is uniek gelegen tussen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park de Hoge Veluwe en aan de Grebbelinie. Op ons gezellige vakantiepark kom je helemaal tot rust en geniet je van je vrije tijd. Of je kiest voor een paar dagen of een paar weken, je hoeft je niet te vervelen.

Je kunt hier kamperen, chalets/stacaravans huren en gebruik maken van een eigen stacaravan op huurplaatsen. Op ons park bevindt zich een binnen/buiten zwembad, een cafetaria, een visvijver en diverse faciliteiten voor kinderen. Meer informatie over de faciliteiten vind je hier.

Als je het park verlaat bevind je je gelijk in de mooie groene omgeving van Renswoude. Je kunt hier fantastisch fietsen en wandelen, cultuur snuiven en er is een veelheid aan attracties in de directe omgeving.

Faciliteiten:

  • Speeltuin
  • Airtrampoline
  • Fitnesstoestellen
  • Visvijver
  • Dierenwei
  • Een binnen/buiten zwembad
  • Het educatieve speelbos “Het Leughtenpad”

Fietsen op de Heuvelrug

Fietsen door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug of op het platteland van de Gelderse Vallei kun je doen door routes uit te stippelen door middel van fietsrouteknooppuntennetwerk. Een plattegrond met de benodigde knooppunten is te koop op de receptie.

Kijk op de website van Recreatiepark De Lucht voor fietsroutes in de buurt van het park.

Het Leughtenpad

Op het Leughtenpad kunnen kinderen nog echt de Gelderse Vallei beleven. Ze kunnen er rennen, speuren, klimmen, ontdekken, met water spelen en er is ook een blotevoetenpad. Het Leughtenpad ligt op het terrein van recreatiepark De Lucht en is voor iedereen vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Het leent zich goed om op eigen houtje te ontdekken. Voor wie meer wil, kan er tussen 9 en 15 uur (van april tot en met september) een rugzak met veldwerkmateriaal bij de receptie worden geleend in combinatie met een routeboekje, dit kost €3,00 per rugzak/route. Lees hier meer over Het Leughtenpad.

VVV informatiepunt

Recreatiepark De Lucht is ook een VVV informatiepunt. Je kunt hier terecht voor actueel foldermateriaal van de regio en voor fiets- en wandelroutes. Informeer bij Recreatiepark De Lucht of de lokale VVV voor de beschikbaarheid van VVV cadeaukaarten.