Terug naar de kaart

Hotel Theater Figi

Zeist

Theater, schouwburg, bioscoop en hotel onder 1 dak? Dat is Hotel Theater Figi in het bruisende hart van Zeist! Je verblijf staat in het teken van cultuur en entertainment naast heerlijk overnachten en lekker eten.

Hotel**** met gedegen traditie
Het Figi viersterren hotel heeft een gedegen traditie in Zeist en is al ruim 150 jaar een begrip in gastvrijheid. De aansluiting bij ‘Worldhotels’ onderstreept het unieke karakter. Het hotel beschikt over 97 kamers, waaronder drie suites. Een prima, centraal gelegen, uitvalsbasis voor recreatie en business.

Één van de oudste theaters van Nederland
Het Figi Theater behoort tot de oudste theaters van Nederland, maar dan wel in een moderne setting. Figi presenteert sensationele shows en meeslepend drama door gerenommeerde (inter)nationale gezelschappen. Perfecte voorstellingen in comfortabele theaterzalen. Van kamerconcert tot jazzsessie, van groots theater tot kleine one man show. Serieus, swingend, meeslepend en intiem! Veelzijdig! Geniet van een drankje in het Theatercafé voor of na een show.

Bioscoop met filmhuisfilms, blockbusters en meer
In de 4 zalen van de Figi Bioscoop draaien dagelijks de meest recente films. Naast de avondvoorstellingen zijn er op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag ook familievoorstellingen. Tevens worden er bijzondere filmhuisfilms gedraaid. Blockbusters, kostuumdrama, sciencefiction, actiefilms, 3D-films noem maar op; Figi Bioscoop heeft het.

Grand Café
Het Grand Café Figi in Zeist heeft een prachtige nieuwe inrichting en uitstraling. Het restaurant is gelegen in het hart van Zeist en daarmee is het de ideale locatie om te lunchen, dineren of borrelen.
De keuken is dagelijks geopend tot 22:00 uur.