Terug naar de kaart

Klimbos Gooi Eemland

Lage Vuursche

Het grootste Klimbos van Nederland!

Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche (Baarn) is één van de vijf locaties van Klimbos Nederland. In dit majestueuze Klimbos kun je kiezen uit maar liefst 11 verschillende klimroutes. Elke route heeft een eigen moeilijkheidsgraad en variëren in hoogtes van 2 tot niet minder dan 22 meter. Daar word je wel even onderdanig van… Heel even maar, want je weet: er is maar éen weg naar de top en dat is naar boven!

Junior bos
Een klimuitje is leuk voor jong en oud. Voor jonge gasten vanaf 6 jaar is er een speciaal koninklijk Juniorbos. Hier mag je klimmen als je minimaal 1.20m lang bent. In Klimbos Gooi Eemland zijn er 4 verschillende juniorroutes, waaronder een spectaculaire tokkelroute. Deze routes zijn bepaald niet kinderachtig en gaan tot een hoogte van 5 meter. Een spannend avontuur!

De kroon op je dag
Wil je als volwassene wat actie? In Klimbos Gooi Eemland ligt er genoeg uitdaging! De groene route is mooi om mee te beginnen, met een maximale hoogte van 4 meter. Daag je jezelf echt uit? Kies dan voor de zwarte route. Deze gaat tot wel 22 meter hoogte. Voor een echte adrenaline kick sluit je af met de vrije val en de bungeejump. De kroon op een mooie dag.

100% veilig
Het is soms wel even slikken als je hoog tussen de boomtoppen staat, maar wees niet bang! Veiligheid wordt gegarandeerd door het continu zekersysteem. Hierdoor kan iedereen zelfstandig klimmen.

Meer dan klimmen alleen
Om een klimuitje compleet te maken is het eenvoudig om een upgrade toe te voegen. Kies voor een koud drankje of een lekkere snack. Op locatie zijn er verschillende versnaperingen te koop. Overigens mag je zelf ook eten en drinken meenemen.

Durf jij het aan?
Reserveer je kaarten online! Een bezoek aan het Klimbos duurt maximaal 3,5 uur.