Terug naar de kaart

Landgoed de Horst

Driebergen

Landgoed de Horst in Driebergen biedt een mooie, rustige omgeving om te ontspannen en comfortabel te overnachten. Het landgoed is gelegen op 23 hectare groen, bestaande uit een park en eigen bos. Geniet van sprookjesachtig wit in de winter of jonge eendjes in de lente, van de volle bloesem in de zomer tot schitterende kleuren in de herfst.

Deluxe tweepersoons hotelkamers
De Deluxe tweepersoons hotelkamers op Landgoed de Horst vormen samen een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Elke kamer vertelt een eigen spannend verhaal doormiddel van beeldende kunst, fotografie of muziek. De kamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de hotelkamers.

In de omgeving
Bij de accommodatie en in de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, zoals golfen en fietsen. Het is warm aanbevolen op de fiets te stappen of met de benenwagen de omgeving te verkennen. Ook het centrum van Utrecht op iets meer dan 15 km, dus is prima te bereiken per fiets!