Terug naar de kaart

Landgoed de Horst

Driebergen-Rijsenburg

Landgoed de Horst in Driebergen biedt een mooie, rustige omgeving om te leren, trainen, vergaderen, ontmoeten, ontspannen en comfortabel te overnachten. Landgoed de Horst is een uitdagende en professionele accommodatie, gelegen op 23 hectare groen, bestaand uit een park en een bos met een hoge ecologische waarde. Het is een bijzondere omgeving, speciaal ingericht voor trainingen en opleidingen, op nog geen 20 minuten rijden van Utrecht.

Geniet van sprookjesachtig wit in de winter of jonge eendjes in de lente, van de volle bloesem in de zomer tot schitterende kleuren in de herfst. Het landgoed telt meerdere gebouwen, die allemaal een warme, authentieke sfeer hebben. De 30 leerruimten op het landgoed zijn geen standaard vergaderzalen, maar zo vormgegeven dat ze bijdragen aan een inspirerende bijeenkomst.

Verder beschikt het landgoed over een restaurant, een bar, 73 slaapkamers, 40 hotelkamers en een theater waar bijeenkomsten tot 278 personen gehouden kunnen worden.

De gast staat centraal bij Landgoed de Horst. Het landgoed, de vergaderlocaties, de accommodatie en de dienstverlening staan in dienst van de gasten; zij moeten zich optimaal kunnen concentreren op hun vergadering, training of evenement. Zo wordt bijgedragen aan het optimale werk- en leerrendement van onze gasten.

Duurzaam en verantwoord ondernemen
Landgoed de Horst denkt aan de toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn verweven in de dagelijkse werkzaamheden en dienstverlening. De Horst voldoet aan meer dan de basisvereisten en is op dit gebied voorloper in de branche.

Vitale voeding
Gezonde en vitale voeding staan hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Alle producten en gerechten die geserveerd worden zijn zodanig samengesteld en bereid dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

In de omgeving
Bij de accommodatie en in de omgeving kun je tal van activiteiten ondernemen, zoals golfen en fietsen. Het is warm aanbevolen op de fiets te stappen of met de benenwagen de omgeving te verkennen. Ook het centrum van Utrecht op iets meer dan 15 km, dus is prima te bereiken per fiets!