Terug naar de kaart

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Woudenberg

Pannenkoekenhuis Bergzicht in Woudenberg, gelegen aan de N227 van Amersfoort naar Doorn/ Maarn, is van oudsher bekend onder de naam “Aart Jansen”. Bij Bergzicht is het altijd gezellig. Zo zit je ’s winters gezellig in de overdekte (verwarmde) serre of in de zomer op 1 van de 2 terrassen. Uiteraard is er een speeltuin aanwezig om de kids te vermaken. De keuze tussen een eenvoudige pannenkoek en de specials is ruim. Ook kun je hier prima terecht voor een broodje, kop soep of ander klein gerecht.

Omgeving
Bergzicht ligt aan de rand van het bos en vlakbij de Leusderhei, wat maakt dat je bezoek aan het restaurant prima te combineren is met een wandel- of fietstocht in de omgeving, langs één van de vele bezienswaardigheden of met een bezoek aan het Henschotermeer. Op 7/8 minuten fietsen vind je al de Pyramide van Austerlitz. Tevens is ook recreatieplas het “Henschotermeer” dichtbij gelegen. 

Goed bereikbaar
Bergzicht is gelegen aan de doorgaande weg van Amersfoort naar Doorn N227. Je auto kun je parkeren op de ruime parkeerplaats en Bergzicht beschikt tevens over diverse oplaadpunten voor een elektrische fiets of scootmobiel. Zelfs je paard kun je hier stallen in één van onze paardenboxen terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd of een drankje. Bergzicht is goed toegankelijk voor minder-validen en beschikt over een ruim invalidentoilet.

Huur een e-chopper en verken de omgeving
Wil jij de mooie omgeving van de Heuvelrug verkennen? Huur een e-chopper bij Pannenkoekenhuis Bergzicht en ga volledig elektrisch en geruisloos op pad over de prachtige fietspaden van de Utrechtse Heuvelrug. Meer contact met je omgeving ga je niet krijgen! Meer informatie? Klik dan hier!

Fietsen en touren in de omgeving
Wij hebben een arrangement bestaande uit een fietsroute door de omgeving met als startpunt ons pannenkoekenhuis en een kortingsbon die je in kunt leveren bij ons pannenkoekenhuis. Tevens beschikken wij over een fietsroute die je via een mooie route brengt bij ons andere pannenkoekenhuis. Je start vanaf ons ene pannenkoekenhuis, rijdt via een mooie route naar ons andere pannenkoekenhuis, waar je even lekker uit kunt rusten.  Je vervolgt je route en komt uiteindelijk via het tweede gedeelte van de fietsroute weer terug bij het startpunt. Ook bij deze fietsroute ontvang je de kortingsbon die je in beide pannenkoekenhuizen in kunt leveren.  De fietsarrangementen zijn verkrijgbaar in beide pannenkoekenhuizen.