Filmactie: breng jouw Heuvelruginitiatief onder de aandacht!

Zet jij of jouw organisatie zich actief in voor natuur, landschap en/of erfgoed in of rondom Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug? En wil je daar graag meer steun en aandacht voor krijgen? Help je bijvoorbeeld mee aan het behoud van archeologisch erfgoed? Geef je als vrijwilliger rondleidingen speciaal voor kinderen of help je bij het beheer? Dan zijn we op zoek naar jou! Maak een filmpje van 1 minuut over jouw bijzondere project en maak kans op een podium tijdens de online bijeenkomst van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

 

De online bijeenkomst van het Nationaal Park vindt plaats op 29 oktober 2020. Het doel van de bijeenkomst is om te laten zien wat er in en rondom het Nationaal Park gebeurt, welke initiatieven actief zijn en welke successen de samenwerking heeft gebracht.

Alle filmpjes plaatsen we ook op www.np-utrechtseheuvelrug.nl. We verbinden de initiatieven aan elkaar en brengen nieuwe samenwerkingen tot stand. Jullie enthousiasme stimuleert ook andere mensen om hun handen uit de mouwen te steken.

Wat moet je doen?

Vertel in het filmpje waar je je voor inzet, welke bijdrage je levert en wat je nodig hebt om je project of initiatief te doen slagen. Stuur dit vóór 20 oktober naar communicatie@np-utrechtseheuvelrug.nl. Zet in je mail jouw naam, contactgegevens (mail en telefoonnummer) en de locatie waar je initiatief gevestigd is / zich op richt. Ben je op zoek naar tips voor het maken van een filmpje? Klik dan hier.

De Heuvelrugalliantie

De filmactie is een initiatief van Joris Hogeboom (Natuur en Milieu Utrecht) voor het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en is onderdeel van de Heuvelrugalliantie. De Heuvelrugalliantie is een groeiende beweging van initiatiefnemers en mee-werkers zoals groene vrijwilligers, actieve bewoners en duurzame ondernemers op de Utrechtse Heuvelrug die zich inzetten voor natuur, landschap en erfgoed. Zo maken we zichtbaar dat iedereen een bijdrage kan leveren aan natuur, landschap en erfgoed in het Nationaal Park. En dat is nodig, want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we natuur en erfgoed voor de toekomst behouden en verder ontwikkelen.

Doe je mee?

Breng jouw Heuvelruginitiatief nu onder de aandacht en doe mee. Samen laten we zien hoeveel beweging er in natuur, landschap en erfgoed op de Heuvelrug zit.