Terug naar de UITAgenda

Familie Groen – Escaperoom voor aan tafel – Wintertuin experience

26 oktober 2022 - 30 oktober 2022 Baarn

Geen uitdaging te groot, geen probleem onmogelijk. Want als je niet meer weet wat je moet doen.. is daar de Familie Groen. De Familie Groen heeft 2 avonturen die jij met jouw gezelschap aan tafel op kan lossen. Kies je voor:

Het pretpark

Het pretpark heeft een prijs gewonnen. Over een uur komt de burgemeester met de prijs én 1000 kinderen die vandaag gratis naar binnen mogen. Maar iemand heeft het park gesaboteerd. De attracties werken niet en de directeur kom niet in het elektriciteitshuisje om alles weer aan te zetten. De code is veranderd… kan jij helpen om het pretpark weer te laten draaien voor de grote opening?

Het Onbewoond Eiland
Precies een jaar na het opduiken van de mysterieuze familie Groen is er een nieuw avontuur boven water gekomen. Deze keer vertrekt de familie Groen naar een verborgen onbewoond eiland, om op zoek te gaan naar de verloren schat van Leopold Branding. Gewapend met een boekje vol aantekeningen en de slimme kleindochter Emma op de beveiligde chat, is het aan jullie om de familie Groen te helpen met het vinden van de schat. Bereid je goed voor, want je hebt maar een uur voordat het hele eiland onder water komt te liggen!

Samen met een lekker hapje en drankje in de Wintertuin in Baarn is er vermaak voor iedereen! De Escaperoom is ontworpen als samenspelen tussen kinderen en volwassen. Het kan gespeeld worden vanaf 7/8 jaar oud en heeft geen maximale leeftijd. Kom jij de Familie Groen spelen deze herfstvakantie?

Reserveren niet nodig!