Doe ook mee met de Beleefweek!

Ook dit jaar staat de ‘Beleefweek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ op de agenda. De Beleefweek vindt traditiegetrouw plaats in de herfstvakantie: van zaterdag 16 tot en met zondag 24 oktober 2021. Dit is hét moment om de prachtige natuur en erfgoed van het Nationaal Park onder de aandacht te brengen bij bezoekers, bewoners en recreanten. Met ruim 50 aangemelde activiteiten begint de Beleefweek al echt vorm te krijgen.

Zet jouw locatie in de spotlight!

Laat bezoekers en bewoners kennismaken met jouw prachtige locatie, tijdens de Beleefweek 2021. Al ruim 50 activiteiten zijn er aangemeld! Jij kunt meedoen met een eigen activiteit, bestaand of speciaal ontwikkeld voor de Beleefweek, of meedoen met een activiteit zoals de opschoonactie of de de Boscast.

Aanmelden kan hier!

Samen maken we de Beleefweek succesvol

De Beleefweek is hét moment om de prachtige natuur en erfgoed van het Nationaal Park onder de aandacht te brengen bij bezoekers, bewoners en recreanten. En wanneer we dit samen doen, vergroten we ons bereik en daarmee het succes van de Beleefweek en al haar activiteiten. Om die reden ontwikkelen wij elk jaar een toolkit voor alle deelnemers.

Het doel van deze toolkit is om jou als ondernemer te faciliteren in het promoten van de Beleefweek om zo een olievlek te creëren voor optimaal bereik. In de toolkit vind je o.a. het campagnebeeld, algemene tekst voor nieuwsbrief of website, social media posts en meer.

Doe er uw voordeel mee! Ga naar de toolkit.