Beleefweek 2022

Ook dit jaar staat de ‘Beleefweek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ op de agenda. De Beleefweek vindt traditiegetrouw plaats in de herfstvakantie: van zaterdag 22 tot en met zondag 30 oktober 2022. Dit is hét moment om de prachtige natuur en erfgoed van het Nationaal Park onder de aandacht te brengen bij bezoekers, bewoners en recreanten. Tegelijkertijd is het ook een mooie gelegenheid om je onderneming of initiatief extra onder de aandacht te brengen.

Aanmelden activiteiten Beleefweek 2022

De Beleefweek kan alleen een succes worden met jouw medewerking! Heb je ook een activiteit of wilt je een activiteit organiseren, die zeker onderdeel moet zijn van de Utrechtse Heuvelrug beleving, geef dan zo spoedig mogelijk aan ons door en uiterlijk 1 oktober 2022.

Meld je activiteit aan

 

Houd rekening met corona-maatregelen
Houdt bij het organiseren van een activiteit rekening met de regels vanuit het RIVM omtrent eendaagse events. Raadpleeg hier de meest actuele informatie. Daarnaast blijven alle evenementen onder voorbehoud van lokale regels, zoals vergunningen van gemeenten.

Door bij het aanmelden van de activiteit aan te geven op welke manier mensen zich aan kunnen melden voor de activiteit, of dat dit op eigen gelegenheid te bezoeken is, houdt u de regie op het aantal deelnemers.

 

Toolkit Beleefweek 2022

Wil je ons helpen de Beleefweek te promoten? Via onderstaande link vind je de toolkit met teksten, beelden en meer die je hierbij ondersteunen.

Toolkit beleefweek

Op de hoogte blijven van de Beleefweek

Wil je op de hoogte blijven van de Beleefweek? Meld je dan aan via dit formulier.

Aanmelden

Over de beleefweek

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een bron van energie voor bezoekers. Hier ben je te gast bij het Utrechts Landschap, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, of bij één van de vele gastvrije particuliere eigenaren die hun landgoed hebben opengesteld voor bezoekers. Tijdens de beleefweek organiseren zij én verschillende partners, zoals ondernemers en het IVN, volop activiteiten om de natuur (online) te beleven. Zo kon je vorig jaar opzoek naar kabouters in de tuin van een kasteel, bijdragen aan een schonere omgeving met plandelen, online de schaapsherder ontmoeten of meedoen aan een workshop in de natuur. Groei mee met de natuur en ervaar wat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug zo uniek maakt.