Beleefweek 2021

Ook dit jaar staat de ‘Beleefweek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ op de agenda. De Beleefweek vindt traditiegetrouw plaats in de herfstvakantie: van zaterdag 16 tot en met zondag 24 oktober 2021. Dit is hét moment om de prachtige natuur en erfgoed van het Nationaal Park onder de aandacht te brengen bij bezoekers, bewoners en recreanten. Tegelijkertijd is het ook een mooie gelegenheid om je onderneming of initiatief extra onder de aandacht te brengen.

Laat je inspireren tijdens de (online) informatiebijeenkomst

Op maandag 6 september organiseren wij van 15.30 tot 17.00 uur een (online)informatiebijeenkomst. Tijdens deze sessie ontmoet je jouw collega’s uit het Nationaal Park, leer je het Nationaal Park beter kennen, krijg je meer informatie over de Beleefweek en haal je inspiratie op voor activiteiten.

Meld je nu aan voor de bijeenkomst

 

Aanmelden activiteiten Beleefweek 2021

De Beleefweek kan alleen een succes worden met jouw medewerking! Heb je ook een activiteit of wilt je een activiteit organiseren, die zeker onderdeel moet zijn van de Utrechtse Heuvelrug beleving, geef dan zo spoedig mogelijk aan ons door en uiterlijk 1 oktober 2021.

Meld je activiteit aan

 

Op de hoogte blijven van de Beleefweek

Wil je op de hoogte blijven van de Beleefweek? Meld je dan aan via dit formulier.

Aanmelden

Over de beleefweek

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een bron van energie voor bezoekers. Hier ben je te gast bij het Utrechts Landschap, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, of bij één van de vele gastvrije particuliere eigenaren die hun landgoed hebben opengesteld voor bezoekers. Tijdens de beleefweek organiseren zij én verschillende partners, zoals ondernemers en het IVN, volop activiteiten om de natuur (online) te beleven. Zo kon je vorig jaar opzoek naar kabouters in de tuin van een kasteel, bijdragen aan een schonere omgeving met plandelen, online de schaapsherder ontmoeten of meedoen aan een workshop in de natuur. Groei mee met de natuur en ervaar wat het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug zo uniek maakt.