Toolbox Heuvelrugtuinen

Wil je ons helpen de Heuvelrugtuinen te promoten? Download onderstaande middelen en help mee. Doe je als lokale groep mee aan de Heuvelrugtuinen? Vind HIER onze Dropbox met tips, communicatiemiddelen, presentaties, handleidingen en nog veel meer.

Handboek Voorbeeldtuinen

In dit handboek lees je hoe jouw organisatie een Heuvelrug voorbeeldtuin kan realiseren. En daarmee als voorbeeld kan dienen voor particulieren om met hun privé-tuinen waarde te creëren voor Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH).

Download hier het handboek (pdf).

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentatie Heuvelrugtuinen

Wil je meer vertellen over de Heuvelrugtuinen? Download hier de presentatie in pdf. Wil je hem ontvangen als power point? Stuur dan een email naar communicatie@np-utrechtseheuvelrug.nl.

Poster

Download hier de poster van de Heuvelrugtuinen (pdf).

Flyer

Download hier de flyer van de Heuvelrugtuinen (pdf).

Brief en uitnodiging

Download hier het sjabloon dat je kunt gebruiken voor brieven en uitnodigingen (word).

Nog meer leuke materialen

Ook hebben we diverse materialen ontwikkeld die je kunt gebruiken: download bijvoorbeeld de plantenlijst, de checklist, de bingokaart of een van onze factsheets over de voedselkringloop in je tuin, de Waterkringloop op de Utrechtse Heuvelrug of over de Waterhuishouding in jouw tuin. 

Logo’s Heuvelrugtuinen

Klik op het logo dat je wilt gebruiken en sla hem op met je rechtermuisknop. Heb je een ander bestand nodig? Stuur dan een email met je vraag naar communicatie@np-utrechtseheuvelrug.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banners Heuvelrugtuinen

Klik op de banner die je wilt gebruiken en sla hem op met je rechtermuisknop.

Voor websites

 

Voor Instagram

 

Voor Facebook